НОВИНИ

Скандал на скамейката на Славия беляза нулевото равенство срещу Арда

Старши треньорът на "белите" Златомир Загорчич извади след час игра Галин Иванов, което не се хареса на опитния футболист, като той показа реакция спрямо сръбския наставник с български паспорт.

скандал скамейката славия беляза нулевото равенство арда
bnt avatar logo
от БНТ
19:56, 06.05.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
Слушай новината

Славия и Арда не излъчиха победител в София за крайното 0:0 в мач от 32-ия кръг в групата на отбори от Първа лига, които се борят за заветното седмо място. Срещата беше белязана от разправия между Галин Иванов и Златомир Загорчич, след като наставникът реши да извади опитния футболист.

Столичани бяха по-дейният отбор в срещата и имаха повече положения, но много пропуски и добри намеси от Анатоли Господинов ги лишиха от гол.

В 31-та минута Исак Соле открадна топката в центъра и изведе Мартин Сораков, който прати топката над вратата на Арда.

Само няколко минути след подновяването на играта Господинов беше пресиран от Сораков и нападателят на Славия открадна топката, но стреля слабо и стражът на гостите поправи грешката си. В 51-та минута отново Мартин Сораков беше изведен сам срещу Господинов, но вратарят спаси.

Старши треньорът на "белите" Златомир Загорчич извади след час игра Галин Иванов. Това не се хареса на опитния футболист, като той показа реакция спрямо сръбския наставник с български паспорт. Заги въобще не се трогна от поведението му и опита да потърси отговор от своя футболист по буен начин. За щастие, край скамейката на "белите" се намеси лекаря Дениз Йълмаз и администратора на отбора, след което напрежението се потуши.

Равенството направи така, че Арда и Славия запазиха деветото и десетата си позиция, като вече тимът от Кърджали е с 41 точки, докато столичани са с 37.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече производство на оръжие за Киев поискаха на форум в Брюксел
Повече производство на оръжие за Киев поискаха на форум в Брюксел
Париж призова Китай да повлияе на Русия за край на войната в Украйна
Париж призова Китай да повлияе на Русия за край на войната в Украйна