НОВИНИ

Собственикът на Царско село: Ната няма да остане при нас

bnt avatar logo
Източник: БНР
15:38, 24.07.2020
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
собственикът царско село ната остане нас

Стойне Манолов призна, че той и треньорът на тима Любослав Пенев правят планове за новия сезон, в които бразилецът не попада. Полузащитникът е сред водещите играчи на тима, а интересът към него е сериозен.

"Най-вероятно Ната няма да остане при нас. Има интерес към него, така че ние се готвим без него и знаем, че той ще си тръгне. Надяваме се да го продадем в чужбина
Имаме бюджет, който не го нарушаваме. Дали ще имаме повече приходи, или по-малко, ние ще се придържаме към бюджета на клуба. При всички положения ще вземем чужденци. Ние двама чужденци продадохме, аз българин не мога да продам. Така че ще търсим класни и млади попълнения, които в утрешния ден да можем да ги реализираме", заяви Манолов.

Собственикът на Царско село направи и коментар относно оставането на отбора в Първа лига, след като надигра Септември в баражите: "Целта ни да останем в елита беше изпълнена, макар че мен начинът не ме задоволява. Не смятам следващата година да треперим до последния момент дали ще се спасим. Искрено се надявам, че ще се представим по-добре. Това до голяма степен зависи от футболистите, от треньора, аз каквото трябва, ще го направя, за да има спокойствие и добър състав".

Бизнесменът също така добави, че засега Любослав Пенев остава начело на отбора: "Искрено се надявам да остане, но ако получим оферта от друг клуб, при всички положения той ще си тръгне. Стига отборът да бъде по-добър от нашия".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Люка Зидан напуска Реал (Мадрид)
Люка Зидан напуска Реал (Мадрид)
Откриха нива и оранжерия с канабис при акция край Гоце Делчев
Откриха нива и оранжерия с канабис при акция край Гоце Делчев