НОВИНИ

Собственикът на Челси на среща с президента на ПСЖ за потенциален трансфер на Неймар

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
09:54, 16.02.2023
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
меси мбапе неймар разписаха един мач псж
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Собственикът на Челси Тод Боули се е срещнал с президента на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи относно обсъждането на потенциален трансфер на Неймар.

Боули е бил във френската столица във вторник преди мача на Пари Сен Жермен с Байерн Мюнхен от Шампионската лига. Собственикът на Челси се срещнал с президента на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи, като двамата обсъдили евентуален трансфер на Неймар. Бъдещето на Неймар в клуба е под сериозна въпросителна предвид продължаващото му съперничество с партньора в атаката Килиан Мбапе. Френският ас е склонен клубът да се раздели с бразилеца срещу сумата от 60 милиона евро, пише Le Parisien.

Парижани купиха бразилската звезда от Барселона през 2017 г. за 222 млн. евро и така Неймар стана най-скъпият играч в историята на футбола. Той има 172 мача за ПСЖ, в които отбеляза 117 гола и направи 76 асистенции.

Ден след домакинската загуба с 0:1 от "Байерн" в 1/8-финалите на Шампионската лига, Неймар беше забелязан да участва в покер турнир.

Вечерите, организирани от футболната звезда в къщата му във френското предградие Буживал не остават незабелязани от неговите съседи, които дори извикаха полиция във вечерта на 5 февруари. Тогава Неймар празнува своя рожден ден. Купонът продължил през целия ден и приключил малко след полунощ. Полицията е дошла на място в 22.39 ч., за да предупреди звездата на ПСЖ да спазва обществения ред.

Кметът на Буживал Люк Вател също е изключително възмутен от поведението на бразилския футболист, който явно често организира партита в дома си.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лагард: ЕЦБ ще повиши лихвите през март
Лагард: ЕЦБ ще повиши лихвите през март
БАБХ: Насекоми, вложени в храни, задължително се изписват на български език на етикета
БАБХ: Насекоми, вложени в храни, задължително се изписват на български език на етикета