НОВИНИ

Солскяер пое вината за "срамната" загуба от Тотнъм

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:26, 05.10.2020
Чете се за: 00:56 мин.
Футбол
солскяер пое вината срамната загуба тотнъм
Снимка:

Мениджърът на Манчестър Юнайтед пое вината, след като "червените дяволи" записаха една от най-тежките си домакински загуби в историята и бяха разбити с 1:6 от Тотнъм.

На "Олд Трафорд" домакините поведоха още в 2-та минута след гол от дузпа на Бруно Фернандеш, но след това проблемите за тях започнаха да се трупат един след друг.

Първо, "шпорите" осъществиха пълен обрат в рамките на три минути чрез попадения на Кейн и Сон. В 28-та минута пък Антони Марсиал бе изгонен с директен червен картон за удар срещу Ерик Ламела, а до края Юнайтед инкасираха още четири гола.

"Това е срамно, признавам си, че вината е моя. Няма как да печелиш мачове като правиш такива индивидуални грешки и се представяш така. Бяхме много далеч от нужното ниво. Днес е най-лошият ми ден като мениджър на Манчестър Юнайтед. Няма какво повече да кажа. Когато загубиш по такъв начин, трябва да се погледнеш в огледалото. Имаше много грешни неща днес, трябва да погледнем всичко", коментира Солскяр след двубоя.

Норвежецът говори и за червеният картон на Марсиал и отказа да го използва като извинение за разгрома.

"Червеният картон не е оправдание за резултата. Беше грешна реакция от страна на Антони, но ако Ламела беше в моя отбор, щеше да отнесе сериозна лекция, че се строполи така. Не трябва да реагира така. Може би ще трябва да му оперират гърлото тази вечер", пошегува се Солскяер.

Своите извинения към феновете на Манчестър Юнайтед в социалните мрежи поднесоха също така капитанът Хари Магуайър и вратарят Давид де Хеа, които бяха от най-разочароващите на терена. Същото стори и Маркъс Рашфорд.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Урсула фон дер Лайен се самоизолира заради контакт със заразен
Урсула фон дер Лайен се самоизолира заради контакт със заразен
Военните действия в района на Нагорни Карабах продължават
Военните действия в района на Нагорни Карабах продължават