НОВИНИ

Станислав Генчев: Селекцията приключи, отборът е окомплектован

Станислав Генчев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:40, 03.09.2022
Чете се за: 02:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев сподели, че селекцията в отбора е приключила след попълненията на Юлиян Ненов и Каду.

"Железничарите" допуснаха обрат и отстъпиха на Славия с 1:2.

"Първото полувреме бе добро за нас, не само защото поведохме в резултата. Имахме доста добри контраатаки, с които можехме да отбележим втори гол. Второто полувреме искахме да излезем високо и да пресираме Славия, да не им даваме свободно да организират своите атаки. Дадохме им инициативата и във важен момент допуснахме грешка през центъра на нашата отбрана. Позволихме на Славия да изравни и да вземе леко психологическо предимство. След това допуснахме нова груба грешка за втория гол. Славия успя да се възползва от тези грешки. Ние не успяхме да се възползваме от техните, за да изравним резултата. Футболистите се ориентираха към защитни действия, вместо в атакуващи. Нито за миг не искахме това нещо. Искахме през целия мач да играем по един и същи начин - да пресираме и атакуваме. Това е част от играта и психологията, трябва да работим по това", сподели той след срещата.

Наставникът на столичани е доволен от изявите на Антонио Вутов и прогнозира тежък сблъсък с "един от най-добрите отбори в България" Левски.

"Никога не ни е било леко. Предстои ни изключително труден мач срещу един от най-добрите отбори в България. Подготвяме се като за всеки друг мач. Селекцията приключи, отборът е окомплектован. Надявам се Юлиян Ненов да бъде регистриран за мача с Левски. Той е подготвен. Ситуацията с Каду е по-сложна, докато се извади работна виза. За всеки треньор е добре да има футболист като Антонио Вутов. Той разполага с нестандартно отиграване и има самочувствие. Колкото по-бързо влезе в оптималната си форма, толкова по-добре за нас", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Георгиев: Настояваме за договор за доставките за "Топлофикация София"
Георги Георгиев: Настояваме за договор за доставките за "Топлофикация София"
672 са новите случаи на коронавирус
672 са новите случаи на коронавирус