НОВИНИ

Стойчо Младенов: Играем вкъщи, ще трябва да защитим авторитета на ЦСКА

Стойчо Младенов Юрген Матай
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
14:44, 29.09.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели преди двубоя от Лигата на конференциите с Будьо/Глимт, че се надява да се справи с пресата и техничния футбол на съперника.

Мачът е в четвъртък, 30 септември, от 19.45 часа. Срещата от груповата фаза на надпреварата е на Националния стадион „Васил Левски“.

„Очаквам добър мач, да спечелим. Този мач (победата срещу Левски – бел. ред.) само може да ни помогне за самочувствието и увереността. Когато побеждава отборът, подобряваме всички компоненти, затова смятам, че можем да победим. Схемата им на игра е почти идентична с нашата. Ще бъде интересен мач, имат добри футболисти, физически здрави, играят техничен футбол. Правят висока преса, надявам се да се справим“, сподели Младенов.

Голмайсторът на Будьо/Глимт рапира с Ерлинг Холанд

„Играем вкъщи, ще трябва да защитим авторитета на ЦСКА. Нямаме контузени състезатели, с изключение на трайно контузените и оперирани, мога да разчитам на всички останали“, завърши треньорът на „армейците“.

Футболистът на ЦСКА Юрген Матай също говори пред медиите в навечерието на срещата с норвежкия отбор.

„Треньорът направи добър план как да ги победим, те играят типичен скандинавски футбол, затова се надявам да победим. Трябва да правим каквото правихме и досега, да вярваме в себе си и да играем като отбор“, каза защитникът на „червените“.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Валдас Дамбраускас се завръща, отново ще води Лудогорец
Валдас Дамбраускас се завръща, отново ще води Лудогорец
Най-добрите ни боксьорки ще участват на Държавното в Русе
Най-добрите ни боксьорки ще участват на Държавното в Русе