НОВИНИ

Стойчо Младенов изпрати помощник на пресконференцията преди мача с Левски

ЦСКА Стойчо Младенов Анатоли Нанков
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
12:15, 04.03.2022
Чете се за: 02:35 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов предпочете да не се яви лично, а да изпрати свой помощник на пресконференцията преди мача срещу Левски в неделя.

На традиционния за подобни важни двубои брифинг се яви Анатоли Нанков, който обясни, че решението е именно на Стойчо Младенов.

Двубоят от 22-ия кръг на Първа лига е в неделя от 14.00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

„Състоянието на отбора е добро, тренираме добре, имаме нужното настроение. Имаме някои контузени играчи, но Тибо Вион се връща в групата за мача. Решението е на Стойчо Младенов да не присъства на тази пресконференция и аз изпълнявам. Предстои ни най-хубавият мач, надявам се да излезем отново победители. Левски има надграждане, но ние сме по-класният отбор и се надявам да победим. Не се притесняваме от съдиите, трябва да се даде шанс може би и на по-неопитни арбитри, надявам се да свири коректно. Нямаме притеснение от тази гледна точка“, сподели Анатоли Нанков.

Специалистът беше запитан и за ситуацията с военните действия срещу Украйна, както и дали това влияе по някакъв начин на футболистите.

„Всички се притесняваме, неприятно е, война е, не мисля, че това ще окаже влияние в мача, но е нормално футболистите да изживяват войната в Украйна. Надявам се това да не попречи на футболистите“, каза Анатоли Нанков.

Играчът на ЦСКА Георги Йомов също сподели очакванията си за предстоящия двубой срещу Левски: „Подготвили сме се доста добре, очаквам да изпълним максимално указанията на треньора, да изиграем един добър мач и да се поздравим с победа. Ние сме по-класният отбор и мисля, че ще победим.“

„Колкото за жребия за Купата на България, щом Славия са стигнали до този етап, значи е класен съперник, но мисля, че ние сме по-класният от двата тима“, допълни Йомов. На полуфиналите за Купата на България ЦСКА ще се изправи именно срещу Славия, бившия тим на Йомов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разминават се разписанието на градския транспорт и реалното движение на тролейбуси в Русе
Разминават се разписанието на градския транспорт и реалното движение на тролейбуси в Русе
Нова група бежанци от Украйна пристигнаха тази нощ в Пловдив
Нова група бежанци от Украйна пристигнаха тази нощ в Пловдив