НОВИНИ

Стойчо Младенов засипа с похвали Бодьо/Глимт

стойчо младенов засипа похвали бодьо глимт прави отбор
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:53, 24.11.2021
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде официалната си пресконференция преди утрешния сблъсък с Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите.

"Трябва по най-бързия начин да се адаптираме към условията на терена. Когато е влажна изкуствената трева, топката придобива голяма скорост и затова първото докосване ще е изключително важно. Трябва много бързо да обработваме топката, защото самият терен ще ни принуди да играем бърз футбол. Условията се еднакви и за двата отбора. Ние търсим победата във всеки един мач, от нас зависи дали ще я постигнем", заяви наставникът на "армейците".

Младенов похвали начинът на работа в Бодьо/Глимнт, който видимо носи нужните успехи на клуба.

"Срещу нас застава един изключително силен отбор. Видяхме на какво е способен в София. Съперникът ни разполага с физически здрави и агресивни футболисти, които бързо обработват топката и бързо се прегрупират в двете фази на играта. Изключително добре научен и обигран отбор. Треньорът на Бодьо/Глимнт е оставен да работи на спокойствие и през всеки един трансферен прозорец привлича качествени футболисти и по този начин надгражда отбора. Така се прави отбор, а не както в България треньорите да се сменят на 3-4 месеца", изказа се ласкаво за съперника си Стойчо Младенов.

"ЦСКА има своите силни качества и достойнства. Разполагаме с класни футболисти, които да ни донесат победата. Създаваме много голови положения, но сме реализирали едва едно попадение. Надявам се в утрешния мач успеваемостта ни да бъде максимална. Не ми се иска да даваме стъпка назад, камо ли крачка. Излизаме с най-доброто, с което разполагаме, защото в ЦСКА сме максималисти. Ние трябва да се надиграваме и да доминираме на терена. Когато не успяваме, трябва да се поучим от грешките си и да се коригираме. Като игра се представяме успешно в Лигата на конференциите, но като резултат - неуспешно", завърши наставникът на "червените".

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Георги Ганев, ДБ: Не може без компромиси в преговорите за кабинет
Георги Ганев, ДБ: Не може без компромиси в преговорите за кабинет
Роджърс категорично отхвърли слуховете за Манчестър Юнайтед
Роджърс категорично отхвърли слуховете за Манчестър Юнайтед