НОВИНИ

Стойчо Стоилов: Целта пред Акрапович бе спечелването на титлата и Купата

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:46, 31.03.2021
Чете се за: 00:59 мин.
Български футбол
стойчо стоилов целта акрапович спечелването титлата купата

Главният мениджър на ЦСКА-София - Стойчо Стоилов, даде яснота около изненадващото уволнение на вече бившия старши-треньор на "червените" Бруно Акрапович.

По-рано босненският специалист обяви, че поставената цел пред него от ръководството на "армейците" е била второто място в първенството и спечелване на трофея за Купата на България.

Стоилов използва личния си профил във "Фейсбук", за да опровергае тези твърдения на Акрапович, заявявайки, че целта пред босненецът е била спечелването на шампионската титла и Купата на България.

"Мисля, че след днешните интервюта на Бруно е редно да се уточни следното:

Поставена му е цел Купа и Шампион, ако стане 2-ри понеже си знаем номерата в смешното ни първенство и вземе купата договора автоматично му се удължава, без коментар за играта и резултатите на отбора след зимната подготовка. Всичко е минало, благодаря му за свършеното в ЦСКА и му желая успех!

И да уточня друго...че се видях лично с него очи в очи и му съобщих, че вече не е треньор на ЦСКА, а не както се спекулира днес, съм му казал по телeфона.... Много неточности станаха вече", написа Стоилов в социалната мрежа.

Припомняме, че ЦСКА се раздели изненадващо с Акрапович в неделя вечер, като причина за раздялата с босненския специалист е незадоволителното представяне на "червените" в първенството, където тимът изостава на девет точки от шампиона Лудогорец след загубите от разградчани и Берое през пролетта.

Незабавно начело на ЦСКА застана Любослав Пенев, за когото това е четвърти престой на "Българска армия".

Съставът на ЦСКА е на полуфинал за Купата, където Акрапович триумфира в последните два сезона с Локомотив, а съперник на "армейците" е Лудогорец – първият мач между двата състава е на 7 април, сряда, от 19:30 часа на "Армията".

Любо Пенев проведе първа тренировка с ЦСКА в понеделник на базата в Панчарево, а скоро ще даде и интервю за клубната медия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Белгия разби Беларус, нанасяйки им най-тежката загуба в историята
Белгия разби Беларус, нанасяйки им най-тежката загуба в историята
Дълга опашка от желаещи да се ваксинират пред ВМА (СНИМКИ)
Дълга опашка от желаещи да се ваксинират пред ВМА (СНИМКИ)