НОВИНИ

Стоилов: Не отговаряме на критерия "Левски"

стоилов отговаряме критерия левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:51, 29.10.2021
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция пред съботното гостуване на "сините" във Варна. Специалистът е на мнение, че съставът, с който разполага все още е под критерия "Левски".

Утре от 19.00 ч. на стадион "Тича" 26-кратните шампиони се изправят срещу състава на Черно море в двубой от 11-ия кръг на първенството.

"Важно е как ние ще изглеждаме на терена. За нас всеки мач е важен, защото казах напоследък името "Левски" беше доста свалено като изисквания и критерии. Не може след две победи да казваме, че всичко е наред, а същевременно да си позволяваме мачове, които да губим. Искам всеки мач да играем за победа. Заедно с футболистите се опитваме да върнем критерия. На този етап не отговаряме на името на "Левски", започна Стоилов.

"Факти са, че напоследък трудно печелим като гост. Свалихме нивото на игра. Проблемите много пъти ги говорихме, които съпътстват клуба. След като имаш много грижи, нормално е да се стига дотук. Ние първо трябва да се стабилизираме. Всичко трябва да се показва от нашия отбор по време на мача на терена. Преди и след мач може да говорим всичко, но на терена трябва да покажем всичко най-добро за клуба. Не мога да кажа финансово как стоят нещата. Това са въпроси към Ивков, който се опитва да решава ежедневно. При нас не се е променило кой знае какво. Винаги сме разчитали на подкрепата във Варна. Там имаме фенклуб, който е добре организиран. Освен подкрепата, трябва и да ги радваме, за да можем да се върнем там, където ни е мястото", допълни наставникът.

"Селекцията си е отворен процес, постоянно гледаме и търсим идеи. Обикаляме и по света, за да открием нещо, което може да си позволим и да помогне на Левски. Имаме идеи и варианти, но на този етап не може да говорим нищо конкретно", завърши Стоилов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кацаров: Все още може да се избегне локдаун и да се излезе от кризата
Кацаров: Все още може да се избегне локдаун и да се излезе от кризата
Каква е връзката на крал Стефан Милутин с българската царска династия?
Каква е връзката на крал Стефан Милутин с българската царска династия?