НОВИНИ

Стоилов похвали Рикардиньо и заяви: Това бе една от силните контроли на Левски

стоилов победата насър добра проверка сериозен противник видео
Снимка: ПФК Левски
bnt avatar logo
от БНТ
16:23, 22.01.2023
Чете се за: 02:42 мин.
Български футбол
Слушай новината

Пропуснахме много ситуации, но като желание футболистите се справиха. Това заяви старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата на "сините" над латвийски вицешампион Рига с 3:2 в зимна контрола по време на лагера в Дубай.

Пред клубната телевизия Стоилов заяви, че това е една от силните контроли на „сините“ срещу силен противник.

„Много добър мач, искам да благодаря специално на Рига, че се съгласиха да направим и тази контрола, за да не се нарушава тотално програмата. Нашият отбор игра с голямо настроение, с добра динамика, добър ритъм, имахме няколко елементарни грешки. Трябва да продължим да работим върху завършващия удар и завършващото подаване. Пропуснахме много ситуации, но като желание футболистите се справиха“, започна той.

„Можем да кажем, че е една от силните контроли на Левски срещу силен противник. Беше добре да изиграем този играч. Тримата контузени (Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап) все още не могат да вземат участие. За съжаление, при някои от тях може да се проточи по-дълго, но все още не сме изчистили окончателна диагноза. Днес съставът беше доста избистрен. Една група от 13-14 футболисти играят по 70 минути и трупат игрови минути. Рано е да говорим за изчистен състав. Ще има промени в следващия мач, за да може и други играчи да трупат минути. Видяхте днеска Роналдо игра като десен бек, после като нападател“.

„Можем да похвалим тези, които вкараха дебютни попадения, но е твърде рано да даваме оценки. Трябва да играят по начина, по който играха днес, и ще бъда доволен. Да изчистваме проблемите, които имаме със завършващия удар и да поддържаме същата динамика“, каза още наставникът на „сините“.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ива Иванова спечели второ място на турнир от ITF в Тунис
Ива Иванова спечели второ място на турнир от ITF в Тунис
Австрийският канцлер Карл Нехамер идва у нас, но позицията му за Шенген остава непроменена
Австрийският канцлер Карл Нехамер идва у нас, но позицията му за Шенген остава непроменена