НОВИНИ

Стотици фенове на Левски подкрепиха отбора преди мача с Локомотив София

Милен Костов
от Милен Костов
13:55, 08.04.2023
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
феновете левски събраха милиона лева кампанията левски вечен
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Около 300 фена на Левски изгледаха последната тренировка на отбора преди шампионатното домакинство на Локомотив София от 25-ия кръг на Първа лига.

Ивайло Ивков, който ще бъде освободен от ролята си на изпълнителен директор на клуба, също проследи тренировъчното занятие.

Опасенията на запалянковците са, че наставникът на тима Станимир Стоилов ще последва Ивайло Ивков и също ще напусне "Герена".

Същевременно сдружението "Левски на левскарите" разпространи в социалните мрежи обръщение към мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков. В него привържениците благодариха на Ивайло Ивков и досегашният член на Надзорния съвет в клуба Петър Ганев за работата им.

"Г-н мажоритарен акционер, вече ни е трудно да се обърнем към Вас по име, защото от него е останало твърде малко. Синята лавина набира скорост и Ви застига. Може би не е късно за покаяние. Помислете. Вие най-добре трябва да знаете какво може публиката на Левски", гласи съобщението на запалянковците.

По-късно сдружението покани феновете на отбора да споделят мнението си за случващото се в клуба пред офиса на сдружението, преди столичното дерби с "железничарите".

"Синият" клуб пък разкри футболистите, които ще вземат участие в днешния сблъсък. Това са Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Вендерсон Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо и Борислав Рупанов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Превалявания в Западна България до края на деня
Превалявания в Западна България до края на деня
Застрашен от изчезване бобър отново с популация в България
Застрашен от изчезване бобър отново с популация в България