НОВИНИ

Строги противоепидемични мерки за феновете на ЦСКА в Норвегия

ЦСКА фенове
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
16:54, 10.11.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Строги и стриктни антиковид мерки очакват феновете на ЦСКА, които възнамеряват да посетят срещата на "армейците" в Норвегия. "Червените" гостуват на Бодьо/Глимт на 25 ноември.

От ЦСКА предупреждават своите фенове, които имат намерение да пътуват и да посетят мача от Лигата на конференциите на стадиона, че трябва да отговарят на определени изисквания.

Домакините от Бодьо/Глимт официално информирали българския си съперник, че в страната и на стадиона в Норвегия ще бъдат допускани само и единствено ваксинирани (със завършен курс на ваксинация) или преболедували вируса в последните 6 месеца привърженици на ЦСКА. За доказателство всеки трябва да има валиден европейски „зелен сертификат“.

Хора, които притежават само PCR или антигенен тест ще бъдат подложени на допълнителни тестове на летището, както и на задължителна 10-дневна карантина съгласно правилата на местните здравни власти. Ограничителните мерки са заради факта, че България в момента е в „червена зона“ според критериите за сериозността на пандемията. Ако това се промени до мача, съответно и мерките ще бъдат облекчени и влизането в страната ще е по-либерално.

Домакините са отделили за "червената" агитка сектор „C”, намиращ се на “HAVET TRIBUNEN” на стадиона, а разрешеният капацитет е 400 места. Билетите са с цена от 200 NOK (приблизително 40 лева) и могат да бъдат закупени онлайн.

От Бодьо/Глимт предлагат и семейни билети за привърженици на ЦСКА.

Продажбата на двете категории билети ще бъде прекратена 24 часа преди началото на мача. Пропуски онлайн и в деня на срещата и на каси няма да се продават.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Близо 38 000 ученици са тествани днес - 5 са положителните проби
Близо 38 000 ученици са тествани днес - 5 са положителните проби
"С всички сили пет за четири" или за кухия език на социализма
"С всички сили пет за четири" или за кухия език на социализма