НОВИНИ

Таунс спечели състезанието по тройки, Оби Топин №1 при забивките

Карл-Антъни Таунс Минесота Тимбъруувс
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
11:41, 20.02.2022
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Центърът на Минесота Тимбърулвс Карл-Антъни Таунс демонстрира своята универсалност, след като спечели състезанието по стрелба от тройката преди Мача на звездите в Националната баскетболна асоциация, който ще се проведе в неделя.

Той се превърна в най-високия победител в надпреварата от Дирк Новицки през 2006 г. насам, след като надви гардът на Атланта Хоукс Трей Йънг и Люк Кенард от Ел Ей Клипърс.

Във финала Таунс записа 29 точки и не остави шансове на съперниците си. Той заяви, че моли организаторите да го включат в надпреварата от години и е бил мотивиран да покаже уменията си в Кливланд.

"Много съм щастлив, имам много високи стандарти за себе си. Не дойдох тук, за да се състезавам с другите, а за да ги победя", сподели след успеха Таунс, който има 41% успеваемост на далечната стрелба през сезона, както и 39,6% в кариерата си.

Крилото на Ню Йорк Никс Оби Топин спечели състезанието по забивки. Топин победи Кол Антъни (Орландо Меджик), Хуан Тоскано-Андерсън (Голдън Стейт Уориърс) и Джейлън Грийн (Хюстън Рокетс). Надпреварата за умения, която вече е отборна, бе спечелена от Кавс за радост на домакините от Кливланд. Джарът Алън, Дариъс Гарланд и Еван Моубли надвиха тима на Руукс (трима новаци в Лигата - Скоти Барнс, Кейд Кънингам и Джош Гиди) и отбор Адетокумбо (Янис, Алекс и Танасис Адетокумбо).

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От нашите пратеници в Украйна: "Марш на Единството" в Одеса
От нашите пратеници в Украйна: "Марш на Единството" в Одеса
Нестандартен прочит на картините на Пол Сезан (Снимки)
Нестандартен прочит на картините на Пол Сезан (Снимки)