НОВИНИ

Тен Хаг: Показахме зъби и бяхме възнаградени

Манчестър Юнайтед може да играе много по-добре в защита и трябва да започне да го прави, заяви мениджърът на отбора Ерик тен Хаг след равенството 3:3 срещу португалския Порто.

Де Лихт и Тен Хаг, Манчестър Юнайтед
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
09:14, 04.10.2024
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Манчестър Юнайтед може да играе много по-добре в защита и трябва да започне да го прави, заяви мениджърът на отбора Ерик тен Хаг след равенството 3:3 срещу португалския Порто. Англичаните поведоха с 2:0 до 20-ата минута и допуснаха обрат, но бяха спасени от Хари Магуайър в добавеното време.

"Започнахме много добре и вкарахме два гола, но след това загубихме контрол над мача. В средата на терена нещата не изглеждаха оптимално, но пък завършвахме отлично атаките ни. Хубаво е, че в края успяхме да изравним, това е добре за отборния дух", заяви мениджърът на Юнайтед за TNT Sports.

"Личи си желанието на футболистите, но трябва да подобрим и играта в защита, и играта без топка. Знам колко много повече можем в отбрана и трябва да го показваме", добави Тен Хаг.

"Самият мач беше добро шоу за хората, които са го гледали на живо или по телевизията. Видяха офанзивен футбол, но за треньорите не може да се каже кой знае колко много. Нашият план бе изпълнен перфектно през първото полувреме, когато контролирахме играта. След това обаче позволихме да ни вкарат два пъти и причина за това е непостоянството ни. Хубавото е, че показахме зъби и бяхме възнаградени", каза още треньорът на английския тим.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Три пъти повече глоби е наложила полицията заради нарушения с тротинетки
Три пъти повече глоби е наложила полицията заради нарушения с тротинетки