НОВИНИ

Тити Папазов: Тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски, Сираков ги отстрани

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:58, 17.11.2022
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
тити папазов тъмни сили опитват домогнат левски сираков отстрани
Слушай новината

Президентът на баскетболния отбор на Левски Константин Папазов коментира актуалните събития и във футболния клуб на "сините", където до скоро беше сред членовете на Надзорния съвет.

Преди няколко дни по време на срещата на Сдружението "Левски на левскарите" изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков разкри, че възнамерява да съди членове на Надзорния съвет, а Папазов изрази надежда, че Ивков не е визирал именно него.

"Искрено се надявам да не съм аз. В добри отношения съм с Иво Ивков", сподели Константин Папазов, чиято оставка като член на Надзорния съвет бе приета във вторник по време на общото събрание на акционерите в клуба.

Президентът на БК Левски разкри още, че вече осем години "тъмни сили се опитват да се домогнат до футболния клуб", но мажоритарният собственик Наско Сираков успешно се е справил с тях.

"Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. За прехвърлянето на акциите всичко от А до Я е моя режисура. На 10 юни в знак на благодарност Наско Сираков каза, че ми прехвърля 35 процента от акциите. Той има биволско спокойствие. Убеди ме и мен да се правя на луд. Да знаят, че всичко е свършено. Ако с нещо съм горд за двете години, в които бях в Левски, то е договорът с "Палмс бет", който е моя и на Наско Сираков заслуга. Подписахме за 70 процента над офертата. "Палмс бет" е реалният спасител на Левски. От 2014 година тъмни сили се опитват да се домогнат до Левски. Сираков е онкологът, който отстрани тези ракови образувания. Спокоен съм, че Левски има изключителен хоризонт", коментира Тити Папазов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Иран осъдиха протестиращи на смърт
В Иран осъдиха протестиращи на смърт
Предлагат въвеждане на 11 нови пътни знака за подобряване на пътната безопасност
Предлагат въвеждане на 11 нови пътни знака за подобряване на пътната безопасност