НОВИНИ

Тити Папазов: Задълженията на Левски са вече 5 800 000 лв

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
10:19, 20.07.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
тити папазов задълженията левски вече 800 000

Притежателят на 35% от акциите на Левски Константин Папазов разкри, че задълженията на "сините" към момента са се вдигнали до 5 милиона и 800 хиляди лева.

"За съжаление дълговете не са 4-5 милиона, а вече са 5 милона и 800 хиляди лева. Трябва сами да си събираме парите и да се оправяме", каза баскетболният треньор.

"Появихме се и отървахме Левски от мъртвата хватка на неизвестността с акциите на Божков. Но какво наследихме? Липса на благодетел, ситуацията с коронавируса и цялата обстановка в държавата. И затова Левски плаща скъпо сега. От неизвестността пред бизнеса страда нашият клуб. Касата на клуба е празна, това е истината.

„Тя може да бъде наплънена чрез голям рекламен договор. Поне 10 фирми си мечтаят и искат да помогнат, защото Левски е най-големият потребител в България. Всички обаче чакат да има някаква яснота. Затова трябва съвсем сами да съберем парите, които са нужни да спасят Левски от фалит", добави още той.

Припомняме, че Папазов пропусна Общото събрание на Левски миналия петък, на което беше избран за член на новия Надзорен съвет на "сините". Той беше под карантина след заразяването си с коронавирус. Акционерът в столичния гранд разкри наскоро, че е дал отрицателен тест за вируса.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Караниколов: Ще поема отговорност, но не разбирам защо Горанов и Маринов трябва да носят този печат
Караниколов: Ще поема отговорност, но не разбирам защо Горанов и Маринов трябва да носят този печат
Рома и Интер поделиха точките на „Олимпико“
Рома и Интер поделиха точките на „Олимпико“