НОВИНИ

Тодор Неделев: Надявам се да спечелим и двата мача

тодор неделев надявам спечелим двата мача
bnt avatar logo
от БНТ
13:07, 22.03.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Един от лидерите на националния ни отбор по футбол Тодор Неделев говори пред камерата на БНТ малко преди отпътуването на "лъвовете" за Катар, където момчетата на Ясен Петров ще изиграят две проверки - срещу Катар и Хърватия.

Офанзивният футболист изрази надежда българския тим да запише два успеха в тези мачове, макар самият той да признава класата на хърватския състав и да не е толкова добре запознат с възможностите на катарските състезатели.

"Добри контроли срещу добри отбори. Надявам се да спечелим и двата мача, макар че знаете кои са Хърватия. Не познавам момчетата от Катар, но имаме време. Нека да сме живи и здрави и когато кацнем започваме да се готвим за мачовете", коментира Тодор Неделев.

Първият двубой на българите е срещу Катар тази събота (26 март) от 19.30 часа българско време и ще може да я наблюдавате на живо в ефира на БНТ 3. Студийната програма започва в 19.00 часа.

Срещата с Хърватия пък е точно след седмица (29 март) от 17.00 часа българско време и отново ще бъде предавана пряко по БНТ 3.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Русе акостира първият круизен кораб за сезона
В Русе акостира първият круизен кораб за сезона
Над 70% от болниците изпитват недостиг на лекари и сестри
Над 70% от болниците изпитват недостиг на лекари и сестри