НОВИНИ

Тома Биков отговори на обвиненията на Трифонов във връзка с Изборния кодекс

тома биков отговори обвиненията трифонов връзка изборния кодекс
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:25, 04.05.2021
Чете се за: 01:32 мин.
У нас
Слушай новината

Отечественият фронт, воден от лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и президента Румен Радев, изтърбушиха Изборния кодекс. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Биков отговори на обвиненията на Трифонов във връзка с Изборния кодекс, който по-рано написа във Фейсбук, че и ГЕРБ са променили Изборния кодекс за 3 дни и това е станало през 2016 г.

„Това са измененията в Изборния кодекс, които парламентът приема преди изборите за президент през 2016 година. Няколко текста, които според Станислав Трифонов са минали набързо. Не знам как можеха да минат по-бавно при положение, че са чисто технически“, заяви Биков.

Той публикува факсимиле от „Държавен вестник“, където са публикувани промените в Изборния кодекс, приети от ГЕРБ през 2016 г.

„А Станислав Трифонов и воденото от него и Румен Радев ОФ изтърбушиха целия Изборен кодекс за същото време. Г-н Трифонов, времето за аплодисменти свърши. Кажете на господин Тошко да измисли някакъв по-оригинален статус, който да прикрие това, което правите и това, в което участвате. Поздрави!“, добави още депутатът от ГЕРБ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пандемията от COVID-19 повлия и на спасителите на плажа
Пандемията от COVID-19 повлия и на спасителите на плажа
Европейската агенция по лекарствата започна оценка на китайска ваксина
Европейската агенция по лекарствата започна оценка на китайска ваксина