НОВИНИ

Томас Лам тренира пълноценно, Ахмед Ахмедов започна упражнения

томас лам тренира пълноценно ахмед ахмедов започна упражнения
Снимка: ПФК ЦСКА
bnt avatar logo
от БНТ
21:56, 23.02.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Защитникът на ЦСКА Томас Лам вече тренира пълноценно. Финландският бранител получи фрактура по време на мача със Славия, спечелен с 3:2, след което дясната му ръка бе обездвижена с шина.

Днес Лам се готвеше наравно със съотборниците си и се очаква да бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов за домакинството на Ботев (Враца) в петък.

Тибо Вион и Браян Морено също се включиха в заниманието, но без да вземат участие в двуразовата игра. Двамата футболисти все още не са напълно готови и треньорският щаб няма да бърза с включването им в състава.

Друг контузен футболист - Федерико Варела, продължава да се възстановява и в близките дни ще премине контролни изследвания, които ще покажат кога ще се присъедини към отбора за тренировки.

На базата в Панчарево упражнения започна и Ахмед Ахмедов. Нападателят, който претърпя операция през есента, премина контролен ядрено-магнитен резонанс, който показа, че коляното му се възстановява нормално.

Днес Ахмедов започна бегови упражнения, като се очаква в края на март да поднови пълноценни тренировки с останалите футболисти.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ливърпул разгроми Лийдс и се доближи на три точки от лидера Сити
Ливърпул разгроми Лийдс и се доближи на три точки от лидера Сити
Джокович елиминира Хачанов за класиране на 1/4-финалите в Дубай
Джокович елиминира Хачанов за класиране на 1/4-финалите в Дубай