НОВИНИ

Томас Тухел: За мен шансовете все още са 50:50

Старши треньорът на Байерн Мюнхен коментира равенството с Реал Мадрид в първия полуфинал на Шампионската лига.

томас тухел мен шансовете все 5050
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:30, 01.05.2024
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел заяви, че отборът му е спрял да следва плана си в мача с Реал Мадрид от полуфиналите на Шампионската лига по футбол. Двата отбора завършиха 2:2 в първата среща, реваншът е на 8 май в Мадрид.

"Започнахме много добре и можехме да поведем в първата минута. После спряхме да се придържаме към плана си. Дори не знам защо. Допуснахме първи гол и нещата станаха по-сложни", коментира Тухел.

"Положението бе по-добро през второто полувреме. Показахме повече отдаденост. Започнахме добре в мача, но загубихме ритъма си. После направихме резултата 2:1 и все още имахме доста шансове да отбележим трети гол. Чувството е много странно. Те превърнаха двата си шанса с два гола. Ние им подарихме дузпа", заяви още наставникът на германския гранд.

"Резултатът е такъв какъвто е и няма нужда да отделяме много време да мислим върху това. Реал и преди е вкарвал два пъти от две възможности. Ние не сме първият отбор, който страда от това. Те имат класата да го направят", продължи Тухел.

"Ситуацията сега е ясна. Победа в Мадрид и път към "Уембли". За мен лично шансовете все още са 50:50. Това е едно от най-тежките места, на които да търсиш победа, но фактът прави предизвикателството вълнуващо. Да видим какво ще се случи", добави Томас Тухел.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Атака с ракети и силни експлозии разтърсиха Одеса
Атака с ракети и силни експлозии разтърсиха Одеса
Транспортна стачка блокира Гърция
Транспортна стачка блокира Гърция