НОВИНИ

Томислав Стипич: Лудогорец има слабости, които ще опитаме да използваме

Старши треньорът на ЦСКА е готов за първия мач на "червените" за сезона

Томислав Стипич
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
11:45, 19.07.2024
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Томислав Стипич вярва, че футболистите му са способни да се противопоставят на Лудогорец в първия шампионатен мач за сезона.

"Червените" гостуват на шампиона в неделя от 21:15 часа на стадион "Хювефарма Арена" и според Стипич в този мач няма фаворит.

"Лудогорец има богат опит в големите мачове, но има и слабости, които футболистите на ЦСКА ще опитат да използват. Не мисля, че преди тази среща един от двата отбора има предимство, но все пак Лудогорец ще бъдат уморени след тежкия мач в Албания. Те имат голям опит, но имат и слабости. Наблюдавахме техните мачове от началото на сезона и сме си направили изводи", заяви сърбинът на пресконференция преди мача.

Стипич говори и за играчите, които ЦСКА търси, има ли проблеми с контузени, като потвърди още, че Асен Дончев няма да играе в отбора заради наличието на Иван Турицов и Тибо Вион от дясно на защитата.

"Това е ново начало за нашите футболисти. Влизаме с увереност в този мач и вярвам, че ще постигнем добър резултат. Подготовката бе успешна. Записахме само победи и трябва да стартираме първенството с позитивизъм. Най-важното нещо беше да опозная играчите и да им представя схема, по която искам да играят", добави наставникът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
1000 дка е засегнатата площ от пожара край Харманли
1000 дка е засегнатата площ от пожара край Харманли