НОВИНИ

Треньорът на Байерн: Ще се опитаме да повторим играта ни срещу Барса на финала с ПСЖ

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
11:00, 20.08.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Шампионска лига
треньорът байерн опитаме повторим играта барса финала псж

Наставникът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик призна, че отборът му е имал късмет в началото на мача с Лион, спечелен от баварците с 3:0 миналата вечер.

Френският клуб имаше добри възможности да поведе в резултата, но ги пропусна и в крайна сметка Байерн се класира за финала на Шампионската лига, където в неделя ще срещне ПСЖ.

"Беше напрегнат мач, което ние очаквахме. Лион се представиха страхотно, подложиха ни на натиск, но ние оцеляхме с малко късмет, особено в началото. Очевидно е, че не се защитавахме толкова добре, колкото обичайно го правим. Губехме топката, което трябва да спрем да правим", коментира след успеха Флик, който отличи представянето на крилото Серж Гнабри, който отбеляза първите два гола за тима.

"Индивидуалното представяне на Серж успокои нервите ни. Първият гол бе изключителен. Пробивът му и завършващият удар, просто изключителни. Развитието му в последните няколко години е страхотно и той вече е много близо до това да бъде играч от световна класа", каза Флик.

В неделя от 22:00 часа българско време Байерн ще се изправи срещу ПСЖ във финала на турнира.

"Сега се концентрираме върху ПСЖ. Ще дадем всичко от себе си. Не мисля, че нападението на Лион е много по-лошо от това на ПСЖ. Те бяха амбициозни в атака. Сега трябва да си починем до неделя и да се опитаме да спечелим трофея с още едно силно представяне срещу ПСЖ"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стойчо Младенов започна с успех подновеното първенство на Казахстан
Стойчо Младенов започна с успех подновеното първенство на Казахстан
Старокин: Левски ще се стабилизира
Старокин: Левски ще се стабилизира