НОВИНИ

Треньорът на Лион: Резултатът не е справедлив

bnt avatar logo
от Калоян Николов , Източник: БГНЕС
10:30, 20.08.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Шампионска лига
треньорът лион резултатът справедлив

Треньорът на Лион Руди Гарсия заяви, че според него резултатът в мача с Байерн Мюнхен не отразява точно случилото се на терена.

Френският клуб имаше две отлични възможности да поведе в резултата в началото, но не успя да го стори и в крайна сметка загуби с 0:3 в полуфиналния сблъсък от Шампионската лига.

"Можем да се сме горди от представянето ни в турнира и в този мач. Сега обаче преобладава разочарованието. Трябваше да поведем в резултата, а в крайна сметка изостанахме. Това ни даде чувство за несправедливост, което ни тежеше. При 2:0 стана много сложно, макар и да не се отказваме през второто полувреме. Знаехме, че те ще наложат висока преса и че трябва да използваме свободните пространства зад гърба им, какъвто беше случаят с положенията на Мемфис и Карл. През първото полувреме не движехме добре топката по ширината на терена. След почивката се справихме доста по-добре, но когато не вкараш, няма как да се класираш", коментира Гарсия след двубоя.

"Вярвахме, че можем да достигнем финала и този мач го показа. Имахме своите шансове и показахме, че Байерн не бе толкова солиден отзад. Резултатът не отразява мача. Сега трябва бързо да влезем в първенството, което ме притеснява", допълни наставникът на "хлапетата", които в първия кръг на новия сезон в Лига 1 ще срещнат Дижон на 28 август.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ивет Лалова шеста в Унгария
Ивет Лалова шеста в Унгария
Кристиян Малинов премина в белгийския Льовен
Кристиян Малинов премина в белгийския Льовен