НОВИНИ

Треньорът на Лудогорец: Конкуренцията е голяма, тепърва ще ставаме все по-добри

треньорът лудогорец конкуренцията голяма тепърва ставаме все добри
Снимка: ПФК Лудогорец
bnt avatar logo
от БНТ
17:20, 02.03.2022
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, очаквано бе доволен от победата на тима си над Монтана с 5:0. Така разградчани станаха втория отбор, класирал се за полуфиналите на турнира за Купата на България след носителя на трофея ЦСКА.

Словенецът заяви, че Лудогорец е подходил с уважение в мача и не е подценил състава на Антони Здравков, въпреки че Монтана се намира в долната половина на таблицата във Втора лига.

"Показахме уважение към съперника. Бяхме концентрирани през целия мач. Важното е, че победихме. Дадохме 100 процента в мача. Доволен съм от победата. Ние подхождаме с уважение към всички и нямахме проблем относно подценяването. Играхме добре. Видяхме хубави неща. Нямахме проблем с това да запазим концентрация през всички 90 минути", сподели Шимунджа.

Специалистът добави, че конкуренцията в тима е на много високо ниво и заяви, че нападателят Матиас Тисера, който вкара два гола и направи една асистенция при дебюта си, още може да се подобри.

"Важното е, че футболистите, които дойдоха трябва да се адаптират бързо. Конкуренцията е на много високо ниво. Матиас Тисера вкара два гола, но знам, че той все още не е на това ниво, на което може да бъде. Постепенно ще ставаме още по-добри", завърши наставникът на "орлите".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стотици трибагреници ще бъдат раздадени на работници по случай 3 март
Стотици трибагреници ще бъдат раздадени на работници по случай 3 март
Надежда Йорданова внесе във ВСС предложението за отстраняване на Иван Гешев
Надежда Йорданова внесе във ВСС предложението за отстраняване на Иван Гешев