НОВИНИ

Треньорът на ВК Марица: В България ще покажем коренно различно лице

Вяра Илиева
от Вяра Илиева
07:51, 19.01.2023
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Старши-треньорът на Марица Борислав Крачанов говори след загубата на отбора от  турския гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) в Шампионска лига вчера. Българският тим загуби с 0:3.
Снимка: сайт ВК Марица Пд
Слушай новината

Старши-треньорът на Марица Борислав Крачанов говори след загубата на отбора от турския гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) в Шампионска лига вчера. Българският тим загуби с 0:3.

„Със сигурност могат да се намерят позитиви. Започнахме притеснено в първия гейм, направихме доста индивидуални грешки. Вторият гейм подобрихме нашето посрещане и тръгнаха положително нещата. В момента, в който те превключиха на други обороти веднага се видя разликата. Преди третия гейм си казахме, че трябва да стабилизирахме нашето посрещане, за да имаме възможност да се борим. Стабилизирахме посрещането, но взе да липсва атаката. Младите момичета се изплашиха, но няма да го използвам като оправдание. Това, че днес сме загубили не означава, че ще излезем в България с наведена глава. Имаме да защитаваме Купа България и ни остават три дни до полуфиналната среща и смятам, че ще успеем да вдигнем момичетата. В България ще покажем коренно различно лице, от това което показахме днес. Ще покажем доста по-различно ниво на волейбол“, заяви старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Червен код за опасно време в 5 области на страната - кога ще спре вятърът
Червен код за опасно време в 5 области на страната - кога ще спре вятърът
510 са сигналите след ураганния вятър в София
510 са сигналите след ураганния вятър в София