НОВИНИ

Тухел: Да спечелиш на "Олд Трафорд" е едно от най-големите предизвикателство

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:09, 03.12.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
тухел спечелиш олд трафорд едно големите предизвикателство

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел очаквано остана доволен от победата на неговия тим над Манчестър Юнайтед като гост с 3:1 в Шампионската лига.

"Дойдохме на "Олд Трафорд", знаейки, че се нуждаем от победата. Да спечелиш тук е едно от най-големите предизвикателства във футбола. Отборът показа, че не приема загубите и това е най-важното. Имаше моменти, в които се представихме много добре, но имаше и моменти, в които страдахме. Но нито за момент не спряхме да играем като отбор, да си помагаме. Запазихме увереност", коментира германският специалист.

Ситуацията в групата е такава, че в момента Манчестър Юнайтед, ПСЖ и РБ Лайпциг са на върха в подреждането с по 9 точки, кръг преди края на груповата фаза. В последните мачове парижани приемат аутсайдера Истанбул Башакшехир, докато Юнайтед ще гостува в Германия на РБ Лайпциг.

"Почти класиран не значи нищо. Това е като почти бременна. Няма такова понятие. Направихме голяма крачка, но не искам никой в отбора да си мисли, че вече сме си свършили работата. Имаме още една последна стъпка, още един мач, в който трябва да покажем същия дух и отношение, да играем със същия заряд и да го спечелим", каза Тухел.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Шумен обединен срещу COVID-19: Медицински сестри от ясли, градини и училища излизат на първа линия
Шумен обединен срещу COVID-19: Медицински сестри от ясли, градини и училища излизат на първа линия
Акрапович: Излизаме за победа срещу ЧФР Клуж
Акрапович: Излизаме за победа срещу ЧФР Клуж