НОВИНИ

Тухел: Нямам търпение да стана част от най-вълнуващия шампионат

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:25, 27.01.2021
Чете се за: 00:33 мин.
Футбол
тухел нямам търпение стана част вълнуващия шампионат

Новият наставник на Челси Томас Тухел заяви, че няма търпение да започне новото предизвикателство в треньорската си кариера.

Както знаете, бившият наставник на ПСЖ и Борусия Дортмунд заменя на кормилото на "сините" клубната легенда Франк Лампард, който бе уволнен след серия от незадоволителни резултати.

Столът на Лампард бе разклатен сериозно през декември, когато няколко слаби двубоя допринесоха за това Челси да се смъкне до 9-то място в подреждането.

“Искам да благодаря на ръководството на Челси за доверието към мен и моите асистенти. Всички ние се отнасяме с огромно уважение към работата, свършена от Франк Лампард и наследството, което той остави след себе си в клуба. В същото време не мога да дочакам срещите с новия си отбор и участията в най-вълнуващия шампионат в Европа. Благодарен съм, че станах част от семейството на Челси. Това е страхотно”, заяви специалистът.

Дебютът на Тухел, начело на новия му клуб, ще бъде тази вечер, когато Челси посреща Уулвърхемптън в двубой от 20-и кръг на Премиършип.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предупреждение за преспи и навявания в Източна България
Предупреждение за преспи и навявания в Източна България
Не е ясно кога ще пуснат метрото при станция "Хаджи Димитър"
Не е ясно кога ще пуснат метрото при станция "Хаджи Димитър"