НОВИНИ

Валентин Грудев: Правителството трябва да спре поетапно финансирането на Берое

валентин грудев правителството спре поетапно финансирането берое
bnt avatar logo
от БНТ
12:35, 28.12.2021
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Членът на Управителния съвет на Берое Валентин Грудев изрази мнение, че правителството трябва да спре поетапно финансирането на клуба.

Грудев допълни и, че в този труден момент "зелено-белите" ще се обърнат за помощ и към община Стара Загора и разкри за интерес към Берое от страна на чуждестранни инвеститори.

"Вече имам достатъчен интерес от чуждестранни инвеститори, но те са в процес на разговори с ръководството. Аз мисля и, че община Стара Загора няма да остави нещата така. Просто трябва да се подходи по-умно, защото клубът е собственост на правителството. Берое и преди е бил в трудни ситуации, от които е излязал с чест. Аз мисля, че разумът ще надделее и правителството ще спре финансирането поетапно", заяви Грудев по време на събитието, организирано от Мартин Камбуров, за подобряването на рекорда на Петър Жеков за най-много голове в българското първенство.

Относно самия Камбуров Грудев сподели, че се надява 41-годишният нападател да остане в Берое и през пролетния полусезон и заяви, че проблемите с финансирането няма да попречат на клуба да проведе по план зимната подготовка.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Млада зъболекарка рисува икони и ги дарява на храмове
Млада зъболекарка рисува икони и ги дарява на храмове
Призовават община Варна да ограничи пиротехниката по празниците заради стреса върху животните
Призовават община Варна да ограничи пиротехниката по празниците заради стреса върху животните