НОВИНИ

Велико Търново - Даниел Панов: Видяхме омерзена кампания, правителството не подхожда добре към общините

bnt avatar logo
от БНТ
23:15, 05.11.2023
Чете се за: 01:57 мин.
У нас
Слушай новината

Досегашният кмет на Велико Търново Даниел Панов печели нов мандат начело на общината сочат предварителните резултати. В първия си коментар в изборната нощ Панов обеща да се вслушва в гласовете не само на тези, които са го подкрепили, но и на тези, които не са гласували за него.

"Благодаря на великотърновци, които не само ме подкрепиха, но и повярваха в мен. Благодаря и на тези, които не ме подкрепиха, но от които научих много неща и мисля че и с тяхно виждане може да променим към добро много неща в нашия град. Според паралелното преброяване над 10% е разликата между мен и моя опонент.

Видяхме омерзена кампания, с много популизъм и лъжи и с много кал, която се хвърляше по управлението не само върху мен като кмет, но и върху част от администрацията.

Този мандат, всички общини в България имахме труден мандат - 2 години ковид, икономическа криза, политическа - от избори в избори и това доведе до отчаяние много от нашите съграждани. Защото омразата и злобата, с която вървяха всички тези избори, това си личеше най-много от опозицията.

Тези управляващи, които и в момента управляват, не подходиха по никакъв начин към местната власт, а тя беше гръбнака на държавата в тези трудни времена и трябва да благодаря на всички кметове, които удържаха и устояха общините да не рухнат", каза той.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Огнян Атанасов печели кметския пост в Кюстендил при 100% обработени протоколи
Огнян Атанасов печели кметския пост в Кюстендил при 100% обработени протоколи
ЦСКА София няма право на грешка срещу Хебър
ЦСКА София няма право на грешка срещу Хебър