НОВИНИ

Венци Стефанов: Доволен съм от жребия за Купата, всичко в Славия ми харесва

венци стефанов цска забрави вуцов дам милиона
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:39, 07.03.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че предпочита отборът му да играе срещу ЦСКА на полуфиналите за Купата на България в сравнение с Лудогорец.

Столичанинът разкри, че е доволен от играта на тима си при победата над Локомотив София с 3:0.

"Доволен съм, представиха се на ниво момчетата. На този терен трудно се играе много добър футбол. Второто полувреме показахме много добра игра, имахме много положения, отбелязахме три, можеха и да са пет. Всичко на стадион "Славия" ми харесват, така съм закърмен, това е съдбата ми", заяви той.

Венцислав Стефанов коментира изявите на новите попълнения Борислав Цонев и Мартин Петков и даде мнението си за жребия за Купата на България. На полуфиналите Славия ще се изправи срещу ЦСКА, а Левски ще играе срещу Лудогорец.

"Борислав Цонев и Мартин Петков са футболисти с качества, задължително трябваше да ги привлечем. Сега смятам, че сме добре комплектовани, Загорчич си върши добре работата. Доволен съм от жребия, предпочитам да е ЦСКА или Левски отколкото Лудогорец, защото там ще бъде по-трудно. Не че жребият е лек, но ЦСКА и Левски нямат дълги скамейки като на Лудогорец", поясни той.

Президентът на Славия сподели, че условията на терените в българския футбол не са на желаното ниво, но той се е примирил с този факт.

"Такива са условия, трябва да се пригодим към тях, нямаме друг избор. Ако бяхме Швейцария, сигурно щеше да има стадиони с отопление и с козирки", коментира той.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-тежко пострадалият българин при инцидента с ферибота има проблем със застраховката
Най-тежко пострадалият българин при инцидента с ферибота има проблем със застраховката
Левски победи Черноморец в последния мач от втория етап на НБЛ
Левски победи Черноморец в последния мач от втория етап на НБЛ