НОВИНИ

Виктор Кашай официално подписа договор с БФС

виктор кашай официално подписа договор бфс
Снимка: БФС
bnt avatar logo
от БНТ
11:34, 26.01.2022
Чете се за: 01:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият унгарски съдия Виктор Кашай официално беше назначен за председател на Съдийската комисия към Българския футболен съюз.

Тази сутрин арбитърът, ръководил финала на Шампионската лига през 2011 г., подписа договор със срок от година и половина, информира от централата.

Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви на вчерашната пресконференция, че Кашай ще живее в България постоянно, за да може да ръководи пълноценно работата на родните футболни съдии.

Договор с БФС подписа и дългогодишният му асистент по футболните терени – Георги Ринк, който ще заеме позицията на заместник-председател на Съдийската комисия.

„Назначението на толкова популярно име е пореден атестат както за реномето на Българския футболен съюз на международната сцена, така и доказателство за амбицията за развитие на българския футбол на всички нива. Сигурен съм, че с авторитета и експертизата си Кашай ще издигне българското съдийство на по-високо ниво“, заяви Борислав Михайлов.

Новият председател на Съдийската комисия ще даде първата си пресконференция за българските медии още днес от 14.00 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДПС искат одит на синдиците на КТБ
ДПС искат одит на синдиците на КТБ
Австралия е готова да доставя втечнен газ в Европа в случай на недостиг на руско гориво
Австралия е готова да доставя втечнен газ в Европа в случай на недостиг на руско гориво