НОВИНИ

Вили Вуцов в "Арена спорт": Левски няма класа, но го очаква светло бъдеще при Стоянович. Съдията Попов свиреше за ЦСКА в дербито

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:26, 21.12.2020
Чете се за: 01:08 мин.
Български футбол
вили вуцов арена спорт левски класа очаква светло бъдеще стоянович съдията попов свиреше цска дербито

Бившият наставник на Левски - Велислав Вуцов бе гост в спортното обзорно предаване на БНТ 1 "Арена спорт", за да сподели мнението си след изиграването на последното Вечно дерби за 2020 г.

Пред нашата камера Вуцов обяви, че половината играчи на Левски не са на нивото на efbet Лига, но въпреки това в отбора има израстване при Славиша Стоянович.

Синът на легендата Иван Вуцов разкритикува и главния съдия на срещата - Никола Попов, като заяви, че същият е можел да облече "червена" фланелка, за да не играят "армейците" с човек по-малко след изгонването на Амос Юга.

"Срещу ЦСКА, Левски игра най-доброто в този си вариант, а и ЦСКА са малко надценени. Който си е мислил, че "червените" ще натискат цял мач, за да вкарат 5 гола, се е лъгал. За тях най-важно за амбициите им бе да вземат трите точки.

Левски не игра чак толкова лошо, колкото очакваха хората. Но моите представи за "сините" са съвсем различни. Все пак в последния месец се забелязва промяна.

На Славиша Стоянович ще му е трудничко, но е добър треньор, доказал се е. Той наследи отбор, който искаше да играе романтичен футбол, без да има футболисти за това. И всеки, който дойдеше на "Герена", биеше с лекота и си тръгваше.

Половината футболисти на Левски нямат място в "А" група, а другата половина... Има само трима-четирима, които са за този отбор. Райнов прави страхотно впечатление, Стаси Иванов, който си отива, както и близнаците Цоневи, Паулиньо... На другите качествата им не са за "Герена".

С финансовия ресурс за заплати Левски трябва да е трети, а не девети. Преди Славиша отборът играеше дивотии и щуротии. Срещу ЦСКА се видя, че може да се бори, но всичко в дербито опря до класа. Трансферната политика на Левски бе провал - първият привлечен бе Старокин, а първият освободен... Старокин. Е, какво друго да кажеш за нея?

Никола Попов? Катастрофа! Направи груби грешки в полза на ЦСКА. Ако можеше да направи нещо повече, сигурно щеше да облече червена фланелка, за да може "армейците" да не са с човек по-малко на терена", каза Вуцов пред БНТ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Али Соу дарява фланелката си от историческия мач с Рома (ВИДЕО)
Али Соу дарява фланелката си от историческия мач с Рома (ВИДЕО)
Конгресът на САЩ одобри 900 млрд. долара икономически стимули
Конгресът на САЩ одобри 900 млрд. долара икономически стимули