НОВИНИ

Вили Вуцов защити сина си в студиото на "Арена Спорт"

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:10, 25.04.2021
Чете се за: 01:03 мин.
Футбол
вили вуцов защити сина студиото арена спорт

Бившият футболист и треньор изрази пълна подкрепа към сина си Светослав, който вчера бе обвинен в расизъм от футболиста на Етър Гаетан Миси Мезу.

По време на гостуването си в "Арена Спорт" по БНТ Вуцов сподели, че е напълно убеден в невинността на своя син

"От сутринта само с това се занимавам. Първо, аз не съм му адвокат, но все пак смятам, че той не е напълно подготвен да се защити сам в тази ситуация. Като негов съветник и настойник, разговаряхме дълго снощи и категорично мога да заявя, познавайки детето си, че заставам с цялото си сърце и душа зад него. Убеден съм, че той не направил нищо подобно.

Това са само догадки. Нищо написано във Фейсбук или Инстаграм не е никакво обвинение. Всеки един може да го напише и на следващия ден да го отрече.

Той (б.р. Светослав Вуцов) ми сподели, че в 39-та минута е имало някаква ситуация, при която този играч на Етър пада в наказателното поле, симулирайки в търсене на дузпа. Стига се до някакво спречкване между двамата, при което единствената отправена реплика към играча на Етър е била: "Симулант, бягай оттука". От другата страна пък са последвали доста обидни реплики на френски и английски. В края на мача, уж, са си стиснали ръцете.", сподели Велислав Вуцов.

Накрая бившият наставник на Левски се обърна и към играча на Етър, заявявайки, че е готов да заведе дело срещу нападателят на Етър за клевета.

"Ти, който си го провокирал, че ще го убиеш и ще му стъпиш на главата, аз съм баща му. Няма да позволя на никой да говори така на моето дете, независимо дали на български, френски или италиански."

От сутринта се консултирам с адвокати и искам да кажа, че, ако чуя или видя една дума или една жалба от този човек, ще последва много тежко дело за клевета. Надявам се, че няма да се стигне до там и, че този човек ще му дойде акъла да не вкарва един 18-годишен младеж в подобни приключения.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Германия готви облекчаване на ограниченията за ваксинирани
Германия готви облекчаване на ограниченията за ваксинирани
Етър подкрепи Мезу след скандала с расизма, ще сезира БФС
Етър подкрепи Мезу след скандала с расизма, ще сезира БФС