НОВИНИ

Волейболният ЦСКА обяви новия си основен спонсор

Клубът сключи договор за следващите три сезона.

ЦСКА
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
13:29, 08.10.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Волейболен клуб ЦСКА сключи договор с компания за онлайн залози, която ще бъде основен спонсор на клуба през следващите три години, съобщиха днес представители на клуба и компанията на събитие в столицата.

Съгласно споразумението за сътрудничество, логото на водещата българска компания ще бъде на фланелките на играчите от мъжкия и женския отбор за мачовете от Суперлигата, първенството и турнира за Купата на България.

Първите изяви на клуба с новите екипи ще бъдат в предстоящия турнир за Суперкупата на България при мъжете и мача на дамите в „Чалъндж Къп“ срещу гръцкия Панатинайкос.

„Всички във ЦСКА сме много щастливи. Надявам се, че благодарение на спонсора нашият клуб ще бъде още по-стабилен и нашите състезатели и треньори ще реализират амбициите си за по-добри резултати“, каза Александър Попов.

Запазената марка на букмейкъра ще присъства и по време на домакинските срещи на женската и мъжката формации на ВК ЦСКА в зала „Васил Симов“ в София.

По време на събитието, играчите на ЦСКА Александра Костадинова и Мартин Божилов представиха и новите екипи на мъжкия и женския отбор на клуба, които вече носят марката на новия основен спонсор.

„Партньорството ни с ЦСКА е логична поредна стъпка в дългогодишното ни присъствие в българския волейбол. Тя е и част от стратегията ни за подкрепа на българския спорт. Пожелаваме много успехи на ЦСКА в постигането на техните цели през новия сезон”, коментира главният маркетинг директор на спонсора Десислава Колева – Иванова.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Военноморското училище във Варна има нов началник
Военноморското училище във Варна има нов началник
Шест листенца бяха добавени към "Дървото на живота" във ВМА в памет на донорите на органи
Шест листенца бяха добавени към "Дървото на живота" във ВМА в памет на донорите на органи