НОВИНИ

Волейболният шампион Марица показа двете купи в Община Пловдив

волейболният шампион марица показа купи община пловдив
bnt avatar logo
от БНТ
15:13, 30.03.2022
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Женският волейболен шампион и носител на Купа България - Марица (Пловдив) - показа двата спечелени трофея в Община Пловдив. Тимът спечели шести златен дубъл в клубната си история и вече има 16 спечелени трофея.

Мениджърът Борис Халачев и членът на Управителния съвет на клуба Светослав Славов подариха и два от златните медали на кмета Здравко Димитров и зам.-кмета Георги Титюков.

„Искам да благодаря от мое име от името на пловдивската общественост за всичко това, което правите. Благодаря на клуба, че заради мен измести финала с един час, за да мога да присъстват на наградите „Икар“ в София. Това, което правите е наистина забележително. Пловдив не е само футбол, имаме волейбол и баскетбол с традиции. Още в началото на моя мандат казах, че трябва да направим зали, в които да водите нормален тренировъчен процес. Стартираме поръчката и до края на другата година залите трябва да са готови. От моя страна винаги съм бил за спорта като концепция, като правила и да има високо спортно майсторство. Трябва да има места за тренировка и възстановяване и да показвате това, което можете. Аз лично съм бил състезател по баскетбол и имахме проблем с осветлението във важен мач, който загубихме. Важно е всичко да е наред и както трябва. Пожелавам Ви от тук само напред и нагоре. Когато се работи правилно резултатите са на лице. Който успява в спорта, успява навсякъде и в живота", сподели кметът Здравко Димитров.

„Искам да благодаря на Община Пловдив за усилията и помощта, която оказва през годините. Винаги подкрепя всяко наше мероприятия. Ние сме благодарни на това, което правите и партньорството ни да продължи и през следващите години", каза още Светослав Славов, член на УС на Марица.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МРРБ: Парламентът ще се произнесе по разплащането на задълженията към пътните фирми
МРРБ: Парламентът ще се произнесе по разплащането на задълженията към пътните фирми
Миглена Селишка е на полуфинал на Европейското по борба
Миглена Селишка е на полуфинал на Европейското по борба