НОВИНИ

Вратарят на Севиля донесе точката за своя тим в 94-ата минута

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:41, 21.03.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
вратарят севиля донесе точката своя тим минута

Стражът на "андалусийци" се превърна в истински герой за своя тим, след като дълбоко в добавеното време се разписа, изравнявайки резултата при гостуването на Валядолид.

За мароканският страж това е първо попадение в неговата професионална кариера, а благодарение на него Севиля увеличи преднината си на 10 точки пред Реал Сосиедад в борбата за топ 4. Отборът от Сан Себастиан обаче е с мач по-малко. Домакините пък са 16-ти само на четири точки от зоната на изпадащите.

Иначе преди да се стигне до драматичните последни секунди на срещата, Валядолид бяха повели в края на първото полувреме. Тогава системата ВАР се намеси, за да подскаже на главния арбитър, че има дузпа за домакините, а чилиецът Фабиан Ореяна не сбърка от бялата точка.

Възпитаниците на Юлен Лопетеги опитаха през втората част да стигнат до изравнителен гол, но направиха куп пропуски, за да се стигне 94-ата минута.

Състава на Валядолид не се ориентира добре при едно центриране в тяхното наказателно поле и не успя да изчисти топката, която се озова в Буну, който от границата на вратарското поле я прати в мрежата на колегата си Роберто.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Контузия вади за дълго Леброн от игра
Контузия вади за дълго Леброн от игра
Батков пред БНТ: БФС да прави Конгреса, стига са се мотали!
Батков пред БНТ: БФС да прави Конгреса, стига са се мотали!