НОВИНИ

Временно ограничават движението по АМ "Хемус" край тунел "Ечемишка" тази нощ

прегазиха пешеходец магистрала хемус
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
17:22, 23.09.2021
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

От полунощ до 4.00 ч. на 24 септември (петък), ще бъде ограничено движението в двете посоки от 30-и до 47-и км на АМ "Хемус" поради обособяване на напречни връзки между двете тръби на тунел "Ечемишка", съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

За да не се затруднява трафика, предвидените дейности в съоръжението ще се извършват през нощта, като движението ще преминава по обходен маршрут по път I-1 Ботевград – София, както следва:

Автомобилите, пътуващи в посока Варна, ще бъдат отклонявани от пътен възел "Витинска река" при 30-и км по път I-1 София – Ботевград до пътен възел "Ботевград" при 47-и км, където отново ще се включват в магистралата.

Автомобилите, пътуващи за София ще се пренасочват от п.в. "Ботевград" при 47-и км по път II-17 и път I-1 София – Ботевград до пътен възел "Витинска река" при 30-и км на АМ „Хемус".

Пътуващите по направлението Видин – Враца – София се насочват от кръстовището на път II-17 (при км 0), с път I-1 (при 192 км ) и продължават по път I-1 София – Ботевград.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация, посочват от Пътната агенция.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Слави Трифонов: Това, че българските социолози не познават, е абсолютна истина
Слави Трифонов: Това, че българските социолози не познават, е абсолютна истина
Преди изборите в Германия: 40% от избирателите все още не знаят кого да подкрепят
Преди изборите в Германия: 40% от избирателите все още не знаят кого да подкрепят