НОВИНИ

Йомов: Подготвени сме перфектно за финала

bnt avatar logo
от Калоян Николов
13:45, 17.05.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Футбол
йомов
Снимка: www.cska.bg
Слушай новината

Крилото на ЦСКА-София Георги Йомов получи награда за най-добър футболист в родната efbet Лига за месец април.

Отличието за бързоногия национал идва два дни преди най-важният мач на "армейците" за сезона. В сряда от 19:30 ч. на Националния стдион "Васил Левски" отборите на ЦСКА-София и Арда (Кърджали) се изправят един срещу друг в битка за спечелването на Купата на България.

В Пресклуб "България" Йомов заяви, че той и съотборниците му са перфектно подготвени за финала, за да зарадват феновете си с купата.

"­­­­­­Гледахме да си избистрим главите веднага след мача с Локомотив. От днес се готвим и мислим за финала, за да направим най-доброто и да донесем купата за цяла "червена" България. Смятам, че сме перфектно подготвени за финала. Това е финал, не трябва да подценяваме мача. Силната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това качество", започна Йомов.

"Този сезон беше доста тежък. Мачовете бяха през три дни, но сме добре подготвени. Смятам, че имаме сили и всичко е в нашите ръце. Това е един доста силен сезон за ЦСКА. Класиране в Европа, ако спечелим купата, мога да кажа, че сезонът е доста добър за нас", добави още той.

"Отборът се промени коренно, след като Любо Пенев дойде в отбора. Всички е премерено и изчислено при него. За мен беше доста лесно да взема решението да дойда в ЦСКА. Уникално бе чувството, след като разбрах, че искат да ме вземат в отбора", призна Георги Йомов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СДС искат да се явят на изборите отново с ГЕРБ
СДС искат да се явят на изборите отново с ГЕРБ
"Дисниленд Париж" отваря врати на 17 юни, Франция разхлабва мерките
"Дисниленд Париж" отваря врати на 17 юни, Франция разхлабва мерките