НОВИНИ

Йордан Лечков: В България всичко е наобратно

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БГНЕС
11:45, 09.07.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
йордан лечков българия всичко наобратно

В България всичко е наобратно. Това заяви навръх 53-ия си рожден ден легендата на българския футбол Йордан Лечков.

Бившият играч на Хамбургер на ЦСКА и Хамбургер говори и за спомените от най-паметния му гол и победата над Германия в 1/4-финалите на Мондиал 94, както и за ситуацията в БФС.

„През 1994 рожденият ми ден беше много емоционален – ден преди мача с Германия. Човек не трябва да се взима на сериозно. Бяхме уверени във възможностите си по време на Световното през 1994, а германците ни бяха подценили. Не бях добре приет в Германия, защото отстранихме световния шампион. Ако си физически подготвен, ще си психически устойчив, за мен цикълът трябва да бъде затворен. Ще прозвучи егоистично, но всеки живее за себе си. В чужбина българите ги оценяват и успяват, а тук се плюем“, започна той.

„Ще видим какво ще се случи на Конгреса. Решенията, които се взимат, са неправомерни. Оставката на Боби Михайлов беше подадена под натиск. В България всичко е наобратно. Ние трябва да даваме оценка на политиците и да ги натискаме. Със сигурност не съм аз членът на Изпълкома, който е взел пари от Христо Христов. Това е несериозно. Дано съдбата си направи една шега и се класираме за Европейско. Ще има първенства“, завърши Лечков.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фернандо Алонсо се завръща в Рено през 2021, обяви че Инди 500 е настоящата му цел
Фернандо Алонсо се завръща в Рено през 2021, обяви че Инди 500 е настоящата му цел
COVID-19 достигна и до Дунав (Русе)
COVID-19 достигна и до Дунав (Русе)