НОВИНИ

Юрген Клоп: Отпаднахме в Мадрид

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:31, 15.04.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
юрген клоп отпаднахме мадрид

Наставникът Ливърпул Юрген Клоп даде оценка на сблъсъка между неговия тим и този на Реал Мадрид в 1/4 финалите на Шампионската Лига.

Немският специалист изрази позицията, че "червените" са били елиминирани още в първия двубой преди седмица в Мадрид, спечелен с 3:1 от испанския клуб.

Снощи пък действащите шампиони на Англия така и не намериха път към вратата на Тибо Куртоа и трябваше да преглътнат своето отпадане след 0:0.

"Играхме добре, агресивно, създавахме положения, но не вкарахме. Благодарение на огромния си опит Реал доведе мача до нужния резултат, за да продължи спокойно напред. Мохамед Салах обикновено вкарва подобни положения със затворени очи, но срещу Реал не се получи."

Клоп обяви, че сега целта пред отбора е да се завърне в Шампионската Лига през следващата кампания, като в момента "червените" са замесени в люта битка за топ 4, заедно с отборите на Лестър, Уест Хям и Челси, като тимовете са събрани в само 4 точки седем кръга преди края на сезона.

"Обичаме Шампионската лига и искаме да се върнем. Сега може обаче да се съсредоточим върху представянето си в Премиър лийг"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Новите лица в парламента
Новите лица в парламента
Гледайте НА ЖИВО по БНТ 1: Славия (Прага) - Арсенал, двубой от 1/4-финалите на Лига Европа
Гледайте НА ЖИВО по БНТ 1: Славия (Прага) - Арсенал, двубой от 1/4-финалите на Лига Европа