НОВИНИ

Юрген Клоп след загубата от Уулвс: Това е върхът на нашите проблеми

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:07, 05.02.2023
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
клоп призна ливърпул конкурира финансовата мощ сити
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп коментира загубата на "мърсисайдци" с 0:3 при гостуването на Уулвърхямптън и определи поражението като "върхът на проблемите" в отбора.

Според Клоп поведението на неговия тим е било недопустимо в първите 12 минути, когато "червените" допуснаха две попадения, а след почивката Рубен Невеш оформи крайното 3:0 в полза на "вълците".

"Днес беше върхът на нашите проблеми. В мач като този това е абсолютно недопустимо. Можете да ни критикувате, съдите и вероятно сте прави. Тези първи 12 минути не са позволени. Началото на мача беше ужасно. Беше обратното на това, което трябва да правим. Не мога да си го обясня, няма как да стане. Сами си причинихме проблемите. Правим го публично, затова всички го виждат", коментира немският специалист

"Как да не се притеснявам? Не мога да седя тук и да мисля, че се справихме добре. Първите 12 минути са недопустими, а ние така или иначе го направихме. Не мисля, че те са най-добрите в момента, но знам колко са добри. Тези неща се случват, защото не можем да си помогнем в този момент. Не губя доверие в момчетата, но виждам къде трябва да се подобряваме. В момента отборът няма увереност, това се вижда, но първите 12 минути са защита, компактност и активност. Имате ли нужда от много увереност за това? Не съм толкова сигурен", добави Юрген Клоп.

За Ливърпул това беше трето поредно поражение като гост във Висшата лига, след което отборът се намира на незавидното 10-то място в подреждането с 29 точки.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тежка катастрофа в Монтанско взе жертва
Тежка катастрофа в Монтанско взе жертва
Омбудсманът: Мобилните оператори вдигат цените несправедливо, защото получават сериозна помощ от държавата
Омбудсманът: Мобилните оператори вдигат цените несправедливо, защото получават сериозна помощ от държавата