НОВИНИ

Юрген Клоп внесе яснота за контузията на Костас Цимикас

Гръцкият бранител падна в 35-ата минута след сблъсък с Букайо Сака и впоследствие с мениджъра на мърсисайдци

юрген клоп съдийството кабаков съдиите гледали различна картина моята
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
09:27, 24.12.2023
Чете се за: 02:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Ливърпул претърпя нов удар с контузен футболист, тъй като като защитникът Костас Цимикас е със съмнение за счупена ключица след равенството с Арсенал - 1:1 в неделя вечер във Висшата лига.

Гръцкият бранител падна в 35-ата минута след сблъсък с Букайо Сака и впоследствие с мениджъра на мърсисайдци Юрген Клоп край страничната линия.

Клоп бързо се изправи на крака, но Цимикас очевидно изпитваше болка и държеше ръката си, след което се наложи да бъде заменен от Джо Гомес. Ливърпул вече е без друг защитник - Анди Робъртсън, който също отсъства заради травма на рамото.

"Мачът бе засенчен от контузията на Костас Цимикас, така че той ще бъде аут за дълго време", каза Клоп, чийто тим остава втори във временното класиране.

"Ще трябва да се справим и с другите проблеми. Трудно е да преглътнем и ситуацията с Анди", добави германският специалист пред телевизия Sky Sports.

"Разбира се, че това ми се отрази. При мен нямаше болка, но помислих, че Костас ще бъде ок. С радост бих дал моята ключица, за да бъде той отново здрав. Не е хубаво, когато нещо подобно се случва пред теб и ти си въвлечен. Не бях сигурен дори какво точно се случи или дали не паднах върху него. Не беше приятно за гледане", заяви още Юрген Клоп.

"Нито един от двата тима не се предаде. До последната секунда имаше интензивна игра. Много беше напрегнато. Получи се труден мач, добър и на моменти грандиозен. Резултатът ни носи увереност, особено срещу такъв топ съперник", завърши Клоп.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Християнският свят в очакване на Коледа
Християнският свят в очакване на Коледа
В очакване на Рождество: Всенощно бдение ще се проведе в храма "Св. Александър Невски"
В очакване на Рождество: Всенощно бдение ще се проведе в храма "Св. Александър Невски"