НОВИНИ

Жорди Кайседо: Не сме по-слаби от нашите съперници в групата

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:57, 03.11.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
жорди кайседо сме слаби нашите съперници групата
Слушай новината

Еквадорският централен нападател на ЦСКА Жорди Кайседо сподели, че "червените" по нищо не отстъпват на останалите три отбора в група С на Лигата на конференциите.

Кайседо изрази тази си позиция минути преди ЦСКА да отпътува за Украйна, където утре вечер ще търси реванш за загубата от Зоря (Луганск).

"След като играхме срещу всичките съперници, стигнах до извода, че не сме по-слаби от нито един от тях. Мисля, че последният мач, който играхме у дома срещу Зоря особено през първото полувреме можеше да ги победим. За съжаление, това е футболът, който не вкарва, му вкарват. Надявам се следващите мачове в Лига на конференциите да сме по-силни и да отбелязваме", заяви южноамериканецът.

Нападателят сподели още, че много важна в утрешният ден може да се окаже играта в защита и допълни, че в момента фокусът е изцяло насочен към битките в Лигата на конференциите.

"На първо място трябва да сме много умни и да знаем, че трябва да се защитаваме много добре и да не ни вкарват голове. След като стане това, те да се отчаят, за да ни дадат пространства и по-бързите играчи да се възползваме. Наистина много ни боли за загубата в първенството. Това ще ни послужи да подобрим някои неща, в които сме сгрешили досега. Сега трябва да се концентрираме за мача в Лигата на конференциите", сподели еквадорският национал.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожар в жилищна сграда в Благоевград
Пожар в жилищна сграда в Благоевград
По-висока от средната за страната е ваксинацията при учителите в София
По-висока от средната за страната е ваксинацията при учителите в София