НОВИНИ

Жозе Моуриньо изгледа мача на Джокович в Рим, сърбинът му даде автограф

жозе моуриньо изгледа мача джокович рим сърбинът даде автограф
Снимка: instagram
bnt avatar logo
от БНТ
12:46, 13.05.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Жозе Моуриньо никога не е крил, че е дългогодишен почитател на тениса. Старши треньорът на Рома изгледа на живо победата на Новак Джокович над Томас Мартин Ечевери със 7:6 (5), 6:2 във втория кръг на турнира от сериите Мастърс 1000 в Рим.

Жозе Моуриньо и Ноле се срещнаха след края на срещата, като сръбският тенисист даде автограф на Специалния, като му подписа шапката. Двамата си поговориха и се прегърнаха.

"Той е страстен почитател на тениса, няколко пъти е идвал да ме гледа на живо, което е голяма чест, може би трябва да върна жеста. Радвам се, че Специалния присъства на мой мач", сподели сърбинът.

"Все още не съм играл много на клей, така че трябва да натрупам практика. Винаги е рисково да играеш с някого за първи път. Особено в началото в началото на мача имаш нужда да усетиш темпото на топката, въртеливото движение, как се движи съперникът. Различно е от това да го наблюдаваш на видео, готвейки се тактически. Доволен съм от начина, по който се борих. Беше доста студено. Не играх тези дни. 17-18 градуса е, усеща се наистина хладно. Понякога това се отразява на начина, по който усещам лакътя си. Исках да поставя ръкава, за да го загрея и да го чувствам по-удобно“, каза Джокович на пресконференция след мача. Водачът в схемата и шесткратен шампион в Рим ще играе в третия кръг срещу Григор Димитров.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гледайте финалите на Световната купа по модерен петобой в София по БНТ 3
Гледайте финалите на Световната купа по модерен петобой в София по БНТ 3
Над 1100 състезатели участват на турнира по карате "София оупън"
Над 1100 състезатели участват на турнира по карате "София оупън"