НОВИНИ

Зидан похвали Клоп преди четвъртфинала в ШЛ

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
16:56, 05.04.2021
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
зидан похвали клоп четвъртфинала

Тренорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан похвали германския си колега Юрген Клоп, мениджър на Ливърпул, преди утрешния четвъртфинал между двата отбора в Испания.

"Той е прекрасен треньор. Треньор е от дълго време и притежава опит. Свършил е много добра работа по време на кариерата си, всеки прави нещата по свой начин. Виждал съм много различни треньори и неща откакто съм в тази професия", заяви Зидан.

Наставникът на Реал (Мадрид) коментира и възможността белгийската звезда Еден Азар да се завърне в игра след контузия срещу Ливърпул. "Еден трябва да е спокоен. Никога не рискуваме със завръщането на даден играч, ако той не е готов. Ще караме стъпка по стъпка и ще видим кога ще може той да играе отново. Така стоят нещата в момента", каза французинът.

Французинът коментира и проблемите в защита на Ливърпул, причинени от тежките контузии на основни футболисти в центъра на отбраната. "Не знам дали можем да наречем това слабост, защото те имат и други играчи. При нас също има отсъстващи футболисти, но силата ни е в колектива. Винаги има липсващи играчи, но силата ни е в отбора. Така стоят нещата нещата при нас", завърши Зидан.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Сиела" за машинното гласуване: Не можем да даваме публични изявления
"Сиела" за машинното гласуване: Не можем да даваме публични изявления
МОН утвърди датите за провеждане на отложените ученически състезания
МОН утвърди датите за провеждане на отложените ученически състезания