НОВИНИ

Зрителите избраха БНТ за откриването на Световното по футбол в Катар

Обществената телевизия зае лидерска позиция по време на излъчването на церемонията по откриването и първия мач от Мондиала в ефира на БНТ 1 и БНТ 3, гледан от близо 700 000 зрители

пищна церемония катар започна мондиал 2022 галерия
bnt avatar logo
от БНТ
16:00, 21.11.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

На 20 ноември, Катар посрещна милиарди зрители и футболни фенове за откриването на най-мащабното и очаквано футболно събитие – ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022. Мондиалът е най-гледаното събитие от зрителите по време на излъчването му, като най-много от тях, близо 700 000 или 26, 54% от ТВ аудиторията са избрали именно каналите на обществената телевизия – БНТ 1 и БНТ 3, за да проследят първия мач от Световното първенство по футбол Катар 2022 г.

Бюлент Мюмюнов и Моника Симеонова предаваха на живо футболните емоции от Доха, а специални гости на водещия Илиян Енев и коментатори в студиото на „Трето полувреме“ в София бяха Илия Груев, Станислав Ангелов, Велизар Димитров.

Андреа Банда Банда се включи с атрактивни и забавни коментари за реакциите в социалните мрежи. Специалният талисман на предаването „Днес на Световното първенство по футбол“ – вълкът-оракул Черок направи своята първа и успешна прогноза за победата на Еквадор над Катар. Той ще продължи да предвижда победи на мачовете всеки ден в студиото с Радостин Любомиров.

Мачовете от световното първенство по футбол в Катар може да гледате по БНТ 1 и БНТ 3, както и на живо в сайта bntsport.bg!

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
"Лукойл" прехвърля цялата си икономическа дейност в България
"Лукойл" прехвърля цялата си икономическа дейност в България
Български таланти до 10 г. ще участват на турнир в академията на Рафаел Надал
Български таланти до 10 г. ще участват на турнир в академията на Рафаел Надал