НОВИНИ

15-годишно момче беше простреляно с въздушна пушка от собственик на кафе автомат

Собственик на автомат за кафе в Брегово простреля с въздушна пушка 15-годишно момче. Заподозрял него и приятеля му, че искат да оберат машината. В града започна подписка в подкрепа на мъжа, който казва, че апаратът е разбиван няколко пъти само през последния месец.

bnt avatar logo
от Анжела Каменова
21:33, 28.08.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Венцислав Боридяшев видял младежите късно вечерта в неделя около машината, която вече бил заключил. Твърди, че не искал някой да пострада.

Венцислав Бордияшев: Наблюдавах ги около 10-15 минути. Те ровичкаха машината. Наистина бях взел при мене въздушна пушка. Стрелял съм, но съм стрелял встрани и нагоре. Явно от рикошет. Аз да ги сплаша...

След инцидента единия от младежите 15-годишен, е настанен за наблюдение в хирургията на видинската болница, откъдето тази сутрин е освободен. Пострадалият Златко и приятелят му Виктор твърдят, че били спрели пред машината, за да си говорят.

Златко Златанов, потърпевш: По едно време той дойде с една пушка и ние легнахме и първо удари това момче, ето тука го удари. Е тука го удари една с пушката, после го удари още един път.

Мъжът, който е стрелял с въздушната пушка, е задържан в полицията за 24 часа и вече на свобода. В негова подкрепа в града организираха подписка.

До момента, само за 20 минути са се подписали 160 човека.

Въздушната пушка, която не е била регистрирана, е предадена на полицията.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отвориха офертите за система за електронно гласуване
Отвориха офертите за система за електронно гласуване
Руски полицай беше убит с нож в Дагестан при терористичен акт
Руски полицай беше убит с нож в Дагестан при терористичен акт