НОВИНИ

Цветан Василев поискал препис от сигнала на "Протестна мрежа"

Покуратурата извършва проверка на сигнала от "Протестна мрежа" срещу Николай Бареков, банкера Цветан Василев и депутата Делян Пеевски, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

bnt avatar logo
от БНТ
19:42, 20.03.2014
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Покуратурата извършва проверка на сигнала от "Протестна мрежа" срещу Николай Бареков, банкера Цветан Василев и депутата Делян Пеевски, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров. Образувана е проверка и по сигнала на Цветан Василев за набеждаване срещу "Протестна мрежа". Цацаров уточни, че по проверката срещу Бареков, Василев и Пеевски се е наложило искане на информация от Националната полиция, ДАНС, НАП и Банковия надзор на БНБ.
Сотир Цацаров, главен прокурор: Изпратено е дори постановление, което трябва да даде отговор на оплакванията за незаконно поставени пътни знаци на улиците, на които те живеят.  Изпратени са два сигнала от Цветан Василев. Първият представлява молба. С тази молба на следващия ден, след сигнала, който отправен от хората, които се представят като "Протестна мрежа", г-н Василев е поискал да му бъде изпратен препис от този сигнал. Моята резолюция върху тази мобла е "КД". Толкоз, което ознавачава нищо. Не може да се иска такова нещо. Някой, който си мисли, че прокуратурата е длъжна да му дава такива документи.

 Текст: Иво Никодимов

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата проверява акцията в Лясковец (ОБНОВЕНА)
Прокуратурата проверява акцията в Лясковец (ОБНОВЕНА)
Москва ще покрие бюджетния дефицит на Крим
Москва ще покрие бюджетния дефицит на Крим