НОВИНИ

Село Върбовка получи благодарности от Лютви Местан

На жителите на павликенското село Върбовка в нощта на изборите лидерът на ДПС Лютви Местан благодари специално.

bnt avatar logo
от БНТ
22:40, 06.10.2014
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
На жителите на павликенското село Върбовка в нощта на изборите лидерът на ДПС Лютви Местан благодари специално. Причината за това е, че от хиляда и четиристотин избиратели с право на глас в селото движението е получило доверието на 498 жители. За сравнение 22 души са гласували за ГЕРБ, а за БСП - 48. Във Върбовка живеят 1600 жители. Най-сериозният проблем за всички е безработицата и бедността. Кметът разказа, че през последните години хората в селото традиционно давали доверието си на БСП. По време на тази кампания обаче, при избирателите дошъл лидерът на ДПС Лютви Местан.
Антон Антонов - кмет: "Лошото е, че той нищо не обеща! Каза: аз живея с проблемите ви и съм съпричастен на вашите проблеми. Бих помолил да насочат инвестиции към нашето село, защото за разлика от другите села, ний имаме свободна работна ръка, която не е претенциозна."
Така, без нито едно регистрирано нарушение или съмнение за нередовност на вота 498 жители на Върбовка гласували за ДПС и сега освен благодарноси очакват от новите депутати да се сетят и за тях.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протест в Разград срещу шофьор, предизвикал фатална катастрофа
Протест в Разград срещу шофьор, предизвикал фатална катастрофа
 Обновиха първия етаж на Айфеловата кула
Обновиха първия етаж на Айфеловата кула